International School of Communication a incheiat un nou program de training in Romania

International School of Communcation (ISOC)  a incheiat un nou program avansat de comunicare sustinut la Bucuresti, in parteneriat cu agentia noastra de training. Aflat la a doua editie, cursul a reunit  persoanele care au dorit sa isi completeze notiunile de PR strategic si Event Management.

La trainingul din Bucuresti au participat cursanti din Republica Moldova si Azerbaijan dar si reprezentanti ai companiilor multinationale cu functii importante in domeniul comunicarii din Romania. Trainerul Kelly Freeman a impartasit cursantilor cunostintele sale dobandite in urma celor 25 de ani de activitate in domeniul comunicarii, fiind o resursa inepuizabila de exemple despre strategiile de comunicare ce au reusit sa schimbe cursul unor business-uri globale.

Este a doua oara cand vin in Romania si sunt impresionata de frumusetea oamenilor si a locurilor. Este o placere sa vin aici, sa cunosc oameni atat de pasionati de comunicare si atat de talentati. Sunt entuziasmata ca partenerul nostru local, Creative Business Management, intelege nevoia de strategie in activitatea de PR. Prin intermediul lor putem sa livram cursurile noastre intensive si sa impartasim cu voi cunostinte dobandite de-a lungul zecilor de ani de activitate. In toamna vom relua training-urile printr-un program mai amplu care include si cursuri de Internal Communication si Public Speaking”, a spus Kelly Freeman.
Partenerii media ai programului international de training organizat pe 6-7 iunie, in Bucuresti au fost:
  si  

Structura programului de comunicare a fost formata din cursurile – Strategic Event Management si Strategii avansate de PR si Comunicare. Training-urile se adreseaza profesionistilor in domeniul comunicarii care vor sa isi imbunatateasca cunostintele despre realizarea si implementarea unei strategii eficiente dar si celor care vor sa inteleaga rolul acesteia in cresterea organizatiei. 

La finalul fiecarui curs, International School of Communication a oferit tuturor cursantilor confirmarea cunostintelor invatate si a abilitatilor dobandite prin eliberarea diplomelor de participare recunoscute la nivel international.

        

Informatiile despre programul de comunicare care va avea loc in toamna se pot obtine la numarul de telefon 0743.183.353 sau pe adresa de email cursuri@cbmanagement.ro