Cristina Turnagiu Dragna sustine „Eticheta si protocol in afaceri”, cursul ce ofera instrumentele necesare pentru rafinarea brandului personal

Eticheta si protocol in afacerieste cel mai nou curs pe care il lansam si care este menit sa imbunatateasca performantele in domeniul comunicarii institutionale si corporatiste. Trainingul este sustinut de specialistul Cristina Turnagiu Dragna, expert in comunicare si secretar general al Asociatiei Romane pentru Protocol si Ceremonial. Timp de douazeci de ore, cursantii vor invata care sunt regulile esentiale de eticheta si vor putea aplica normele de protocol pentru a-si imbunatati performantele in comunicare. Prima sesiune a cursului este programata pentru perioada 6-8 octombrie 2017 si va avea loc in Bucuresti.

Cursul este realizat de specialistul Cristina Turnagiu Dragna pentru a raspunde celor mai frecvente intrebari legate de eticheta ale persoanelor care activeaza in mediul de business romanesc. Construit pe baza experientelor personale in lucrul cu companiile private, diverse institutii si organizatii, cursul ofera o experienta completa in domeniul etichetei, furnizand un set de informatii esentiale pentru orice profesionist.

“Ne dorim ca acest curs sa completeze pregatirea specialistilor in comunicare, marketing si HR, a tinerilor profesionisti si antreprenorilor, cu notiuni de protocol si eticheta, care vor face diferenta in abordarea acestora in diverse domenii. Cursul isi propune sa ofere instrumente care, cu eficienta dovedita, vor facilita comunicarea proprie si a companiei, rafinarea brandului personal, conturarea unei imagini pozitive a organizatiei si la dezvoltarea de legaturi sociale si de afaceri valoroase. Ne-am propus sa avem o abordare completa a comunicarii, bazata pe elemente de protocol, specifice unor anumite contexte de business cum ar fi intalnirile de afaceri, gale, premieri, evenimente diplomatice sau festive” spune Cristina Turnagiu Dragna, lectorul cursului de “Eticheta si protocol in afaceri”

Cristina Turnagiu Dragna este antreprenor si consultant in comunicare si image management, cu expertiza de peste 15 ani in construirea de marci si campanii in domeniul industriilor de lux. In ultimii 8 ani si-a orientat atentia catre domeniul etichetei, protocolului si ceremonialului, in care s-a specializat. Strategiile de comunicare implementate pentru clientii sai, evenimentele organizate si managementul imaginii unor branduri i-au permis consolidarea experientei in practica efectiva a etichetei, protocolului si ceremonialului, expertiza sa fiind apreciata de companiile care au vizat imbunatatirea acestor aspecte in activitatile de comunicare in afaceri. Cristina este editorialist al Etiquette Magazine, gazda emisiunii Eticheta si Comunicare in afaceri la postul TV de business Canal 33 Romania si secretar general al Asociatiei Romane pentru Protocol si Ceremonial.

La finalul cursului, vei sti care sunt elementele principale in eticheta de business precum si regulile de baza in protocol si ceremonial.

Am lansat in programa noastra de training cursul de Eticheta si protocol in afaceri pentru cei care cred ca eleganta in comportament ne defineste ca oameni si profesionisti. Intr-un mediu de business competitiv, regulile de eticheta, protocol si ceremonial sunt absolut necesare pentru a te pozitiona ca si profesionist in comunicare. Cursul abordeaza intr-un mod usor de inteles notiunile de eticheta atat in comunicarea oficiala cat si in comunicarea electronica. Cu alte cuvinte, de la simpla redactare a unui email, pana la modul de organizare a unui eveniment international, eticheta este cea care ne dicteaza felul in care actionam in activitatea noastra profesionala. Un astfel de curs este recomandat oricarei persoane care vrea sa isi imbunatateasca prezenta in mediul organizational si personal.

Inscrie-te acum la prima sesiune a cursului Eticheta si protocol in afaceri”, din 6-8 octombrie, pe pagina cursului, pe e-mail la cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon 0743.183.353.