Compania care livreaza traininguri pentru familiile regale din intreaga lume vine la Bucuresti pentru a sustine programul intensiv de comunicare

International School of Communication (ISOC), una dintre cele mai importante companii de training in comunicare din Marea Britanie, revine in Bucuresti, in perioada 9 – 12 noiembrie 2017, pentru a sustine programul avansat Strategic Communication Training. Compania britanica este recunoscuta la nivel international pentru clientii sai  printre care se numara 2 prim ministri, 12 membri ai familiilor regale din intreaga lume, 50 de CEO, 75 de ministri, 120 de parlamentari si peste 10.000 de profesionisti in comunicare din 50 de tari.

Conceptul cursurilor ISOC este unic pe piata de training in comunicare din Romania si se pozitioneaza la un nivel de predare avansat. Trainingurile sunt sustinute in limba engleza si abordeaza notiuni strategice care pot ajuta departamentele de comunicare sa creasca cu succes organizatiile in care activeaza.

Am urmarit ca experienta de training pe care o au participantii la cursurile din Bucuresti sa nu fie cu nimic mai prejos fata de cea pe care o pot gasi in cele doua centre de training ale ISOC. Trainerii, modalitatea de predare si suportul de curs sunt identice cu ceea ce ISOC livreaza in toate pietele in care activeaza. In Romania, cursurile sustinute in parteneriat cu agentia noastra au ca avantaj accesibilitatea financiara, un aspect foarte important pentru o piata in dezvoltare, asa cum este tara noastra“  declarant Bianca Preda, business manager in cadrul Creative Business Management.

Trainerii ISOC au o vasta experienta in comunicare strategica, reusind sa schimbe cursul unor business-uri globale. Printre ei se numara Kelly Freeman, cu 25 de ani de activitate in domeniul comunicarii guvernamentale. Ea va livra un program format din trei cursuri – Strategic Event Management, Strategii avansate de PR si Comunicare si Internal Communication.

Cel de-al patrulea curs din program, Public Speaking Masterclass, este sustinut de actorul britanic Paul Chequer, care transmite cu un entuziasm autentic abilitatile sale de actor si prezentator catre oamenii care isi doresc sa isi imbunatateasca skill-urile de comunicare in situatii de criza.

In cadrul programului se va discuta si se va furniza expertiza vizand urmatoarele: dezvoltarea imaginii clientului, strategii de comunicare eficiente, rolul strategiei  in cresterea organizatiei, discursul public si pentru alte laturi ale comunicarii, care se intrepatrund cu acestea.

La curs sunt asteptate persoane care vor sa isi consolideze cunostintele, avand posibilitatea de a invata de la cei mai buni profesionisti. Sunt asteptati, de asemenea, directori si persoane de decizie din organizatii, specialisti, freelanceri, persoane care doresc sa imbunatateasca experienta consumatorului prin programe de comunicare.

La finalul trainingului, ISOC va oferi tuturor cursantilor confirmarea cunostintelor invatate si a abilitatilor dobandite prin eliberarea diplomelor de participare recunoscute la nivel international.