• Strategic event management

  Cursul avansat de event planning vă învață să planificați și să realizați evenimente conform strategiei de business a companiei dumneavoastră, precum și cum să creați un concept de eveniment și să îl implementați. Cursul este organizat de Școala Internațională de Comunicare din Londra - ISOC, în parteneriat cu Creative Business Management, fiind susținut de Kelly Freeman, trainer cu 25 de ani de experiență în domeniu. În urma absolvirii cursului veți obține o certificare în event management recunoscută internațional.

 • Internal communications

  Comunicarea internă a devenit unul dintre pionii principali în procesul de eficientizare a activității angajaților. Ea poate rezolva probleme majore ale angajatorilor cum ar fi retenția forței de muncă și motivarea ei. Absența unei comunicări interne duce, în schimb, la fluctuația personalului și o slabă calitate a muncii. Creative Business Management îți aduce, pentru prima dată în România, un masterclass de comunicare internă cu unul dintre cei mai renumiți lectori din Marea Britanie, Kelly Freeman. Cursul este realizat în parteneriat cu International School of Communication din Londra și predat în limba engleză după programa internațională a organizației, fiind o noutate absolută pentru piața românească de comunicare. Prezența la cursul de comunicare internă te va poziționa în rândul specialiștilor în comunicare internă, având recunoașterea cunoștințelor avansate în domeniu.

 • Strategii avansate de PR si Comunicare

  Strategiile de comunicare sunt esențiale pentru orice brand care aspiră să își consolideze imaginea și să își fidelizeze publicul. În lipsa unei strategii bine realizate multe companii pierd contactul cu audiența și eșuează în procesul de a se adapta nevoilor publicului. Kelly Freeman, unul dintre cei mai cunoscuți experți în comunicare din Marea Britanie vine la București pentru a susține un curs intensiv de strategie în comunicare și PR, dedicat specialiștilor în domeniu și antreprenorilor care înțeleg nevoia unei strategii în procesul de comunicare. Cursul este organizat de International School of Communication din Londra, în parteneriat cu Creative Business Management.

 • Public Speaking masterclass

  Abilitatile de Public speaking sunt fundamentale pentru a avea succes in plan profesional si in viata publica. De aceasta, Craetive Business Management aduce, in premiera in Romania, un trainer international in domeniul discursului public, care va sustine un program intensiv de o zi. Programul de training sustinut de ISOC ajuta cursantii sa aiba prezentari simple, clare si convingatoare, dar si sa le sustina eficient, indiferent de situatie.