• Organizare evenimente BRASOV

  Intră în lumea organizatorilor de evenimente și află ce trebuie să faci pentru a deveni un profesionist în domeniu! Cursul "Planificarea și organizarea evenimentelor" vine acum in BRASOV, in perioada 14-15 mai 2016.

 • Copywriting si content writing Cluj

  Pentru  prima data in Brasov, in perioada 21-22 mai, Catalin Ionascu -fondatorul  Romanian Copywriter, va veni sa sustina cursul de initiere in copywriting si content writing pentru toti cei care isi doresc sa invete cum sa scrie un text publicitar de succes. 

 • Curs vanzari BRASOV

  Pentru prima data in Brasov, in perioada 14-15 mai, Creative Business Management va organiza o sesiune speciala a cursului de vanzari, unde sunt asteptati cei care doresc sa creasca profitul business-ului,  prin tehnici testate de lideri in vanzarile mondiale. 

 • Organizare evenimente Chisinau

  Prima editie a cursului de event planning in Chisinau va avea loc in perioada 13-14 septembrie 2017. Cursul se adreseaza celor care activeaza in lumea evenimentelor, dar si incepatorilor care vor sa stie care sunt pasii necesari pentru realizarea unui eveniment de succes. 

 • Agricultura ecologica in Timisoara

  Agricultorii care doresc sa obtina certificarea pentru agricultura ecologica pot participa la singurul curs acreditat acum cu costuri logistice mai mici, participand la sesiunile periodice organizare in Timisoara.

  Obiectivul cursului este sa echipeze cursantii cu notiunile esentiale din domeniul agriculturii ecologice, dar si sa incurajeze schimbul de experienta si oferirea de solutii la problemele intalnite in activitate.