Organizare evenimente Chisinau

Informatii Curs

  • Chisinau  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54
  • 150 euro/persoana

Organizezi evenimente in Chisinau? Atunci trebuie sa iti rezeri locul la cursul de event planner din perioada 18-19 octombrie Vei participa la un curs adaptat permanent noutatilor si tendintelor pietei, predat de catre un lector care activeaza in acest domeniu.

Bianca Preda vine cu exemple foarte usor de inteles din experientele sale de event planner cu firme din Romania. 

“De multe ori incepatorii in domeniu nu isi dau seama de importanta pregatirii unui eveniment, fapt care duce la foarte multe greseli in timpul desfasurarii lui. La curs invatam sa pregatim, sa anticipam si sa limitam situatiile de risc ale unui eveniment. Cateodata, planificarea unui eveniment dureaza cateva luni, in timp ce desfasurarea efectiva se intinde pe o zi sau doua. De aceea, notiunile predate in prima zi de curs se axeaza foarte mult pe strategie, pregatire si concept“ spune Bianca Preda, trainerul Creative Business Management. 

Cursul este organizat in parteneriat cu wedding planner-ul local Alina Ciobanu, reprezentantul agentiei si revistei Mireasa din Republica Moldova. 


Cursul de "Planificarea si organizarea evenimentelor" este sustinut de lectorul Bianca Preda de 7 ani, iar in aceasta perioada, peste 500 de persoane au absolvit cu succes programul de training, cei mai multi dintre acestia alegand o cariera de organizator de evenimente. Acesta este singurul curs de pe piata care pune bazele teoretice si practice ale domeniului, oferind in acelasi timp o acreditare specifica, recunoscuta la nivel national si international.

Ce inveti la cursul de organizator de evenimente din Chisinau? 

Participantii la curs vor invata ABC-ul meseriei de organizator de evenimente cu ajutorul unor instructiuni usor de urmarit si prin exemple din activitatea practica a trainerului. In prima zi, participantii afla despre modalitatile de planificare si selectare a activitatilor si primesc recomandari despre selectarea si dimensionarea echipei de proiect.  In a doua zi de curs Bianca Preda preda bugetarea evenimentelor si modalitati de finantare a acestora. Participantii afla despre cum se realizeaza un buget in cele mai mici detalii, in functie de activitatile proiectului. In a doua parte a zilei cursantii invata sa promoveze evenimentul prin mijloace specifice publicului caruia te adresezi. 

Descrierea cursului o gasesti aici.

Durata: 2 zile, in total 15 ore, in intervalul 10:00-17:00.

Cat costa?

Pretul cursului este de 150 de euro de persoana si include toate costurile de participare, fara alte taxe suplimentare. 

Taxa de inscriere se achita integral in avans, cu cel putin 3 zile lucratoare inainte de inceperea cursului.

 Cum ma incriu? 

Inscrierile se fac pe site sau direct la partenerul local Alina Ciobanu, e-mail: allinacb@mail.ru, telefon: +37379566574 

Informatii suplimentare se pot obtine si la  numerele de telefon 0743.183.353 sau pe adresa de email: cursuri@cbmanagement.ro.

Grupa minima pentru organizarea cursului este de 15 persoane. Pentru inscrierea a doua sau mai multe persoane se aplica o reducere de 10%. Data limita pentru inscriere este cu 3 zile lucratoare inainte de inceperea cursului.

La finalul cursului participantii primesc o diploma de participare emisa de Creative Business Management pentru participarea la programul de formare cu denumirea “Planificarea si organizarea evenimentelor”.

GHIDUL ORGANIZATORULUI DE EVENIMENTE. Norme de siguranta impotriva incendiilor.

Completeaza adresa de email si vei primi un link de descarcare a acestui Ebook gratuit