Frumusete handmade

Informatii Curs

  • Calea Serban Voda, nr.44  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54
  • 200 lei cu TVA inclus

Frumusețe handmade 

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai o marcă proprie de cosmetice cu ingredientele și aromele tale preferate? Vino la workshop-ul “Frumusețe hand-made” și îți poți crea singură crema preferată. Vei afla că produsele hand-made nu sunt o alternativă ieftină la cele scumpe, ele sunt un mod de viață! 

Descoperă aromele exotice ale cosmeticelor hand-made! 

Experimentează bucuria realizării unei creme din ingrediente 100% naturale. 

Testează tipuri de arome și rețete de înfrumusețare. 

Poți avea propriile cosmetice făcute din ingrediente 100% naturale, ambalate în recipiente care se potrivesc personalității tale. Află cum poți să înveţi să-ți prepari singură cremele preferate într-un workshop interactiv do-it-yourself organizat de Creative Business Management şi Handmande Sister, în parteneriat cu Biotradiţii

Noi îți oferim toate informațiile necesare, ustensilele și ingredientele naturale de care ai nevoie, iar tu îți prepari, de la A la Z, propria ta cremă de față și ulei de corp vitaminizant, sub îndrumarea trainerului. Primești informații valoroase despre tehnici de lucru, ingredientele și materialele folosite, de unde le poți achiziționa, beneficiile produsului final și răspunsuri la toate întrebările tale. 

La final vei ști: 

− să îți faci singură produse de îngrijire personală, deprinzi tehnica preparării cosmeticelor dorite și poți continua apoi singură, adaptând rețetele, 

- tips & tricks privind îngrijirea corporală personală, în funcție de tipul tău de piele, 

- primești un jurnal cu rețetele produselor pe care le-ai făcut la atelier, ingredientele folosite (proprietăți, beneficii), materiale utilizate și de unde le poți cumpăra.

Noi, oganizatorii, ți-am pregătit și o surpriza: borcănașe pictate în culori vii și jucăușe în care îți poți turna poțiunile dragi ca să le iei acasă.

DESPRE TRAINER:

Cristina Olaru – trainer „Frumusețe hand-made”: „Cred că există prea multă comoditate în lumea în care trăim, că prea multe lucruri ce ne înconjoară sunt făcute pe bandă rulantă sau din spatele unui calculator; eu sunt aici pentru a echilibra balanța: sub numele de cod Handmade Sister, produc cosmetice 100% naturale în borcănașe pictate manual. Despre acestea, poți să-ți faci o idee de pe blogul meu: https://handmadesisterbeauty.blogspot.ro/” 


Organizator: Creative Business Management 

Partener principal


 https://www.biotraditii.ro

DURATA workshopului este de 4 ore, între 10:00 - 14:00.

 COST : Taxa de participare de persoană este de 200 lei (TVA inclus).

 Sunt incluse: 

  • jurnal cu rețetele produselor,
  • materii prime pentru elaborarea produselor in cadrul workshopului,
  • borcănaşe.

Pentru informații suplimentare ne poți contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 021.337.23.54 sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro.