Curs vanzari BRASOV

Informatii Curs

  • Calea Serban Voda, Nr.44  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54

CURS DE VANZARI

Pentru prima data in Brasov, in perioada 14-15 mai, Creative Business Management va organiza o sesiune speciala a cursului de vanzari, unde sunt asteptati cei care doresc sa creasca profitul business-ului,  prin tehnici testate de lideri in vanzarile mondiale. 

Cursul este astfel conceput astfel incat cursantii sa se bucure de procesul de invatare. Sunt incluse jocuri, analogii, povestioare amuzante, exerciții practice individuale, in pereche și pe echipe. Tot procesul de invatare este dinamic și antrenant.

In prima zi,  se va pune accent pe dezvoltarea surselor de clienti si gestionarea metodelor de contactare a clientilor. Se va continua cu modalitatile de identificare a nevoilor clientilor si alegerea publicului tinta potrivit pentru fiecare tip de produs. Se va invata cum vindem unui client care da raspunsuri negative inainte de a asculta oferta.

A doua zi, se vor preda 12 metode prin care construim loialitatea si 5 moduri de autocontrol al atitudinii negative. Vom afla de ce este importanta gestionarea emotiilor in managementul clientilor si cum se face setarea personala pentru succes.

PROGRAM

Sambata: 10:00-17:00

Duminica: 10:00-17:00

Trainerul cursul va fi Bogdan Chelu. Bogdan are o experienta de peste 5 ani în livrarea programelor de pregatire in domeniul trainingurilor intensive de vanzari. De aproximativ 10 ani, Bogdan a gestionat echipe de vanzari la nivel național, unde a livrat traininguri de marketing, customer service, managementul riscului si recuperarea creantelor. Cele mai importante provocari profesionale pe care acesta le-a transformat in succes au fost crearea unor rețele de vanzari, consolidarea echipelor de vanzari, recrutarea și motivarea agenților cu care a lucrat. 

 Cursul costă 500 lei. In prețul cursului sunt incluse suportul de curs, diploma de participare din partea agenției Creative Business Management, sesiune de E-coaching- suport oferit pe e-mail de catre trainer, fiecărui cursant în ceea ce privește aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor întâmpinate si diploma acreditata de ANC („Compentente antreprenoriale).

Pentru informații suplimentare ne poți contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 021.337.23.54 sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro.