9-10 MAI : Curs de Event Planner in Cluj

Stai in Cluj si esti esti pasionat de event planning? Creative Business Management vine la tine in oras cu cel mai cautat curs in acest domeniu. Participa in perioada 9- 10 mai la un curs interactiv de event planning si vei afla care sunt bazele construirii unui eveniment de succes si cum pot folosi elemente inedite de concept si decor pentru a impresiona audienta.

Sesiunea de curs din 9-10 mai va face o introducere a domeniului si a oportunitatilor pe care le ofera clujenilor interesati sa dezvolte o activitate plina de provocari si diversitate. In cadrul cursului participantii vor invata cum sa realizeze un concept de eveniment, cum sa transmita un mesaj cu ajutorul decorurilor si elementelor vizuale speciale si cum sa atraga sponsorizari si fonduri pentru finantarea evenimentului.
Cursul este sustinut de lectorul Bianca Preda, expert in comunicare si organizare de evenimente de peste 10 ani. Bianca a desfasurat numeroase campanii de comunicare nationale si internationale care au avut la baza organizarea de evenimente pentru toate tipurile de public.
Structura cursului este modulara, fiind impartita in patru categorii : setarea evenimentului, planificarea, desfasurarea si evaluarea acestuia. Toate prezentarile vor avea la baza studii de caz si exemple din activitatea lectorului. La finalul fiecarui modul participantii vor lucra in echipe la propriile proiecte de organizare de evenimente.
Costul formarii este de 500 lei de persoana, iar ultima zi de inscriere este 1 mai 2015.
Persoanele care participa la curs pot obtine un certificat autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si de Minsterul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale in domeniul “Competente antreprenoriale” si o diploma de participare care atesta competentele dobandite in cadrul cursului. Participarea la examen se va face la o data ulterioara sustinerii cursului si se va stabili de comun acord cu toti participantii in ultima zi de curs.

Mai multe detalii despre curs si modalitatea de inscriere puteti gasi pe cursuri-creative.ro sau ne puteti contacta telefonic la 0733.077.909 sau prin email la cursuricbmanagement@gmail.com 

Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Workshop Copywriting & Content Writing Intensiv

Workshop Copywriting

  • Curs intensiv: 12 ore/ week-end
  • 70% aplicații practice
  • Reduceri preferențiale la instrumente de publicare
  • Cursul se programează la formarea unei grupe minime. 
Pret 700 lei
ÎNSCRIE-TE