6 sfaturi esențiale ce te ajută să fii un event planner de succes
“Pregatirea și producția unui eveniment –  întâlnire, eveniment de business, fund-raising,conferințe, convenții, premieri sau alte ocazii speciale- a fost comparată cu regizarea unui film, dar în realitate seamănă mai mult cu o producție live”- Judy Allen, “Event Planning”.

 Iată câteva sfaturi pentru ca evenimentul organizat de tine să nu devină o acrobație pe sârmă fără plasă de siguranță:

 1. Din momentul în care ai decis să organizezi un eveniment, NU UITA să semnezi un contract de colaborare unde clientul specifică numele persoanei responsabile de comunicarea cu event planner-ul.

 2. Folosește cât mai multe metode de cercetare pentru eveniment (Internet, focus grupuri, chestionar sociologic, analiză SWOT etc.).

 3. Stabilește bugetul și nu uita de cheltuielile neprevăzute.

 4. Împarte echipei responsabile de eveniment sarcinile și fii sigur că fiecare își îndeplinește la timp indatoririle primite.

 5. Ai grijă să primești confirmare din partea tuturor invitaților iar la finalul evenimentului să primești feedback din partea lor.

 6. În ziua evenimentului fii primul în locația respectivă și supraveghează îndeaproape ultimele verificări.

  Cel mai important rol într-un eveniment îi revine event planner-ului care are datoria să își aleagă o echipă profesionistă și eficientă. El trebuie să îmbine perfect toate elementele care fac ca un eveniment să aibă factorul "WOW" și să îi uimească pe cei care iau parte la el. Află cum poți să devii un organizator de evenimente de nota 10 în cadrul cursului “Planificarea și Organizarea Evenimentelor”, susținut de agenția Creative Business Management.



Comments

Log in or register to post comments
Cursuri Recomandate
Workshop Copywriting & Content Writing Intensiv

Workshop Copywriting

  • Curs intensiv: 12 ore/ week-end
  • 70% aplicații practice
  • Reduceri preferențiale la instrumente de publicare
  • Cursul se programează la formarea unei grupe minime. 
Pret 700 lei
ÎNSCRIE-TE