• Norme de protocol esentiale in evenimentele corporate pentru succesul in afaceri

  Regulile de protocol capata o importanta mult mai mare in organizarea evenimentelor si includ metode specifice de primire a invitatilor, de relationare in afaceri si de ospitalitate. De aceea, normele esentiale ce trebuie respectate in evenimentele multinationale corporate ocupa un capitol specific in cadrul cursului de organizarea evenimentelor.

   

 • Social Media este si trebuie sa fie pentru toti!

  Important nu este doar ca un brand sa fie prezent in social media, ci si modul in care acesta se prezinta. Problema principala este neincrederea unor businessuri mai mici in a investi pentru o prezenta de calitate in social media. Cu toate ca nu este atat de dificil ca orice business, indiferent de dimensiunea acestuia, sa fie prezent macar pe Facebook, cateva aspecte de baza trebuie respectate pentru ca acest lucru sa fie posibil.

 • Ce vor sponsorii in evenimente? 78% dintre ei cer interactiune prin tehnologie

  Atragerea sponsorilor pentru evenimentele de business este preocuparea principala pentru mai mult de jumatate dintre organizatorii de evenimente din toata lumea. Un recent studiu realizat de EventsMB arata ca event plannerii se confrunta cu aceleasi probleme, indiferent de structura business-ului pe care il detin. Paradoxal, spun autorii studiului, piata de sponsorizari la nivel global este intr-o permanenta crestere. Potrivit raportului IEG Sponsorship (considerat de majoritatea expertilor cea mai relevanta sursa de informatie in domeniu) bugetele globale de sponsorizare vor ajunge, in 2017, la 62,8 miliarde de dolari, in crestere cu 4,5% fata de anul trecut. 

 • Cum iti mentii oaza de verdeata cand esti in concediu

  Te pregatesti de concediu, dar nu stii cum vei putea sa asiguri necesarul de apa plantelor tale?  Daca nu ai la cine sa apelezi pentru a uda ghivecele sau a ingriji plantele, exista solutii pentru aceasta problema. Trebuie sa stii ca in sezonul cald plantele de apartament, ghivecele cu mirodenii sau jardinierele de legume necesita o atentie sporita si o cantitate de apa mai mare. Recomandarile specialistilor variaza in functie de lungimea perioadei in care vei lipsi si speciile pe care le detii.

 • Blogul este locul in care companiile devin umane

  Blogul este solutia pentru companiile care vor sa explice ceea ce fac, unde limbajul corporatist devine uman, iar cititorii pot cunoaste o alta latura a produselor. Pe blog este interactivitate, sunt subliniate aspectele emotionale ale brandului, nu cele legate de pret sau caracteristici.

  Daca vreti sa aveti un blog popular trebuie sa tineti cont de cateva aspecte.