Organizare evenimente Chisinau

Informatii Curs

  • 130 euro/persoana

Organizezi evenimente in Chisinau? Atunci trebuie sa participi la prima editie a cursului de event planner in perioada 23-24 martie!

Participa la un curs adaptat permanent noutatilor si tendintelor pietei, predat de catre un lector care activeaza in acest domeniu.

Bianca Preda vine cu exemple foarte usor de inteles din experientele sale de event planner cu firme din Romania. 

“De multe ori incepatorii in domeniu nu isi dau seama de importanta pregatirii unui eveniment, fapt care duce la foarte multe greseli in timpul desfasurarii lui. La curs invatam sa pregatim, sa anticipam si sa limitam situatiile de risc ale unui eveniment. Cateodata, planificarea unui eveniment dureaza cateva luni, in timp ce desfasurarea efectiva se intinde pe o zi sau doua. De aceea, notiunile predate in prima zi de curs se axeaza foarte mult pe strategie, pregatire si concept“ spune Bianca Preda, trainerul Creative Business Management. 

Cursul se afla la cea de-a 43-a editie organizata in cei 5 ani de la lansarea sa pe piata din Romania, dar este pentru prima data organizat in Chisinau. Peste 500 de participanti au urmat cursul de Planificarea si Organizarea Evenimentelor pana acum, multi dintre ei deruland deja o activitate in domeniu. 

Ce inveti la cursul de organizator de evenimente din Chisinau? 

Participantii la curs vor invata ABC-ul meseriei de organizator de evenimente cu ajutorul unor instructiuni usor de urmarit si prin exemple din activitatea practica a trainerului. In prima zi, participantii afla despre modalitatile de planificare si selectare a activitatilor si primesc recomandari despre selectarea si dimensionarea echipei de proiect.  In a doua zi de curs Bianca Preda preda bugetarea evenimentelor si modalitati de finantare a acestora. Participantii afla despre cum se realizeaza un buget in cele mai mici detalii, in functie de activitatile proiectului. In a doua parte a zilei cursantii invata sa promoveze evenimentul prin mijloace specifice publicului caruia te adresezi. 

Descrierea cursului o gasesti aici.

Cat costa?

Pretul cursului este de 130 de euro de persoana si include toate costurile de participare, fara alte taxe suplimentare.

 Cum ma incriu? 

Inscrierile se fac pe site ,  la numerele de telefon 0743.183.353 sau prin email la cursuri@cbmanagement.ro.  

La finalul cursului participantii primesc o diploma de participare emisa de Creative Business Management pentru participarea la programul de formare cu denumirea “Planificarea si organizarea evenimentelor”.