Designul evenimentelor

Informatii Curs

  • ONLINE  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54

Designul evenimentelor este un domeniu rezervat exclusiv specialiştilor. Tehnicile de abordare a designului unui spaţiu pentru a pune în valoare tema evenimentului sunt încă puţin cunoscute celor care activează în domeniu. Puteţi deveni specialist certificat internaţional în design-ul evenimentelor şi locaţiilor urmând un curs online de 3 luni, în care veţi afla care sunt cele mai folosite instrumente în crearea unui design de eveniment. Aflaţi de la trainerii Academiei de Wedding Planning din Londra care sunt elementele de design ale spaţiilor de evenimente şi obţineţi certificarea internaţională!

CUI SE ADRESEAZĂ? Cursul de Event Design se adresează persoanelor care au experiență în wedding sau event planning și doresc să își completeze cunoștințele cu noțiuni de design, pentru a le oferi clienților un pachet complet de servicii. Cursanții au ocazia de a planifica și realiza conceptul și designul de eveniment, cu ajutorul panourilor de inspirație, software de design și multe alte instrumente. 

DURATA CURSULUI : Este un curs intensiv, materia putând fi parcursă în 12 săptămâni, însă aveți la dispoziție 1 an pentru a o parcurge în ritmul stabilit de dumneavoastră.

LIMBA DE PREDARE : ENGLEZA 

DESCARCA O MOSTRA A CURSULUI 


Trebuie să urmați acest curs dacă vă doriți să:

Profesați ca Event Designer

Creșteți șansele de angajare în domeniul organizării de evenimente

Maximizați potențialul de a obține venituri din pasiunea dumneavoastră

Deveniți event designer acreditat

La absolvirea cursului veți obține o calificare recunoscută internațional, de Event Planner și Designer de Evenimente Speciale, o diplomă și acreditări pe care le puteți afișa pe website-ul propriu, pe cartea de vizită sau în CV.

Cursul este predat prin intermediul unui Campus Virtual interactiv, care vă permite să învățați din materiale scrise, podcasturi, lecții video, webinarii, tutoriale și multe alte resurse. Pe parcusul cursului, veți realiza periodic proiecte, astfel încât trainerul să vă poată evalua în mod constant. De asemenea, veți realiza un proiect la sfârșitul fiecărei unități a cursului, acesta oferindu-vă ocazia de a aplica toate cunoștințele acumulate pe parcursul cursului pentru realizarea unui proiect practic simulat, care vă va oferi experiență reală ca event designer.

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Vă puteţi înscrie online la acest curs printr-un singur click:  ÎNSCRIE-TE la curs, completaţi formularul şi modalitatea de plată pentru care optaţi şi în maxim 24 de ore veţi primi datele de logare pentru Campusul Virtual al Academiei de Wedding Planning. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta pe adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon 0743.183.353. 

Structura cursului

Partea 1 – Înțelegerea domeniului 

Unitatea 1 – Lumea event designului

Unitatea 2 – Conceptualizare și planificare

Unitatea 3 – Principiile event designului

Unitatea 4 – Găsirea inspirației și creativității

Partea 2 – Clientul 

Unitatea 5 – Cunoașterea clientului

Unitatea 6 – Lucrul cu panouri de inspirație

Unitatea 7 – Traducerea viziunii clientului

Partea 3 – Teoria designului

Unitatea 8 – Scheme de culori și efecte

Unitatea 9 – Tehnici de decor și design

Unitatea 10 – Designul și locația

Partea 4 – Elemente de design

Unitatea 11 – Design floral și decorativ

Unitatea 12 – Materiale și mobilier personalizate

Unitatea 13 – Designul aranjamentelor de pe mese

Unitatea 14 – Accente de culoare și elemente de catering

Partea 5 – Aspecte tehnice

Unitatea 15 – Iluminat și aspecte estetice

Unitatea 16 – Punerea în scenă a evenimentului

Unitatea 17 – Efecte speciale și tehnologie

Unitatea 18 – Planul sălii și design de software

Unitatea 19 – Surse pentru materiale și bugete

DESPRE WEDDING PLANNING ACADEMY

Academia de Wedding Planning este singura instituţie de training din Marea Britanie care oferă cursuri de specializare acreditate în designul şi conceptul tematic al nunţilor şi evenimentelor private.  La finalul cursurilor, participanţii devin specialişti acreditaţi internaţional în organizare de evenimente, designul evenimentelor şi crearea de evenimente speciale.  Certificările oferite de Academia de Wedding Planning sunt recunoscute de cea mai veche instituţie de acreditare din Marea Britanie: Northern Council for Further Education (NCFE), cu o istorie de 150 de ani în domeniul certificării şi autorizării competenţelor. Certificările obţinute în urma cursurilor oferite de Academia de Wedding Planning sunt recunoscute ca fiind la cel mai înalt nivel de competenţă, atât în Marea Britanie, cât şi la nivel internaţional. Acreditările pot fi trecute ca recomandare pe cărti de vizită, site-uri personale sau profesionale, ca o dovadă incontestabilă a calificării internaţionale a celor care au urmat cursurile Academiei. Cursurile sale sunt adaptate periodic trendurilor şi noutăţilor în organizarea de evenimente private. Lectorii săi sunt certificaţi internaţional, cu o vastă experienţă în domeniu. Academia de Wedding Planning are centre educaţionale în Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda şi Statele Unite ale Americii.  Din 2009, cursanţii Academiei de Wedding Planning pot urma sesiunile de pregătire în format online, în cadrul unui Campus Virtual. Modalitîţile de predare includ fise de lucru, prezentări video, interacţiune directă cu lectorul şi pregătire pentru examenul de certificare.