Curs de wedding planning, styling și design

Informatii Curs

  • ONLINE  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54

Evenimentele de calitate sunt bazate pe un design creativ si pe concepte inovative. Pentru a deveni un expert in domeniul stylingului de nunti vino sa te specializezi alaturi de formatori celebri in intreaga lume. Cursul iti va oferi o perspectiva completa a domeniului, vei intelege care sunt elementele de culoare si design care creaza armonia unui eveniment reusit. La final, vei primi un certificat international de specialist in "Wedding planning, styling și design". Ofera-ti sansa de a fii cel mai bun din domeniul tau de ativitate!

CUI SE ADRESEAZA? Cursul de wedding planning, styling și design se adresează persoanelor care vor să îmbine pasiunea pentru design cu domeniul fascinant al planificării de nunți. Cursul prezintă cele mai importante noțiuni de design, precum selectarea culorilor, designului floral, luminilor și decorului, precum și elemente de event planning, esențiale pentru a înțelege și planifica adecvat nunta clientului. Cursul vă va oferi cunoștințele necesare pentru a planifica și crea un concept unitar, folosind instrumente ca panouri de insipirație, software de design și multe altele. Ultimele două părți ale cursului sunt dedicate noțiunilor de marketing și afaceri, începerii și dezvoltării unui business de succes pe piața firmelor de organizare de nunți. 

DURATA CURSULUI: Parcurgerea materiei durează aproximativ 6 luni, însă aveți la dispoziție până la 2 ani pentru a încheia cursul cu sprijinul unui trainer dedicat.

LIMBA DE PREDARE : ENGLEZA 

DESCARCA O MOSTRA A CURSULUI 


Trebuie să urmați acest curs dacă vă doriți să:

Lansați propria firmă de organizat evenimente

Le oferiți clienților servicii de event planning și design

Creșteți șansele de angajare pe piața de wedding și event planning

Absolviți cursul cu un portofoliu pe care să îl folosiți pentru a atrage potențiali clienți și angajatori

Maximizați potențialul de a obține venituri din pasiunea dumneavoastră

Deveniți un profesionist în domeniul planificării și designului de nunți!

La absolvirea cursului veți obține o calificare recunoscută internațional, de Wedding Planning, Styling și Design, o diplomă și acreditări pe care le puteți afișa pe website-ul propriu, pe cartea de vizită sau în CV.

Cursul este predat prin intermediul unui Campus Virtual interactiv, care vă permite să învățați din materiale scrise, podcasturi, lecții video, webinarii, tutoriale și multe alte resurse. Pe parcusul cursului, veți realiza periodic proiecte, astfel încât trainerul să vă poată evalua în mod constant. De asemenea, veți realiza un proiect la sfârșitul fiecărei unități a cursului, acesta oferindu-vă ocazia de a aplica toate cunoștințele acumulate pe parcursul cursului pentru realizarea unui proiect practic simulat, care vă va oferi experiență reală ca wedding planner și designer.

CUM MA INSCRIU?

Te poti inscrie online la acest curs printr-un singur click:  INSCRIE-TE la curs, completeaza formularul si modalitatea de plata pentru care optezi si in maxim 24 de ore vei primi datele de logare pentru Campusul Virtual al Academiei de Wedding Planning. Pentru mai multe detalii ne poti contacta pe adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon 0743.183.353. Coordonator de training: Liliana Uleia.

Structura cursului

Partea 1 – Noțiuni de bază în wedding design

Unitatea 1 – Lumea wedding designului

Unitatea 2 – Conceptualizare și planificare

Unitatea 3 – Principiile wedding designului

Unitatea 4 – Cum se creează designul unei experiențe

Partea a 2-a – Teoria designului

Unitatea 5 – Scheme de culori și efecte

Unitatea 6 – Tehnici de decor și design

Partea a 3-a – Elemente de design

Unitatea 7 – Design floral și decorativ

Unitatea 8 – Materiale pentru decor 

Unitatea 9 – Iluminat și noțiuni estetice

Unitatea 10 – Efecte speciale

Unitatea 11 – Crearea unei piese centrale pentru masă

Partea a 4-a – Elemente de bază în wedding planning

Unitatea 12 – Folclor, tradiții și etichetă

Unitatea 13 – Locație și ceremonie

Unitatea 14 – Design și locația aleasă

Partea a 5-a – Furnizorii pentru nunți & Echipa ta

Unitatea 15 – Catering și accesorii de închiriat pentru nuntă

Unitatea 16 – Entertainment și muzică

Unitatea 17 – Transport

Unitatea 18 – Invitații și cadouri

Unitatea 19 – Fotograf și videograf

Partea a 6-a – Producția nunții

Unitatea 20 – Stabilirea unui buget

Unitatea 21 – Crearea și prezentarea designului cu ajutorul unui software

Unitatea 22 – Ziua nunții

Unitatea 23 – Colaborarea cu furnizorii pentru nuntă

Partea a 7-a – Colaborarea cu mireasa

Unitatea 24 – Consultari cu clienții 

Unitatea 25 – Psihologia unei mirese

Partea 8 – Wedding marketing și consultații

Unitatea 26 – Social media și publicitate

Unitatea 27 – Wedding marketing

Partea 9 – Lansarea unei afaceri de wedding planning 

Unitatea 28 – Lansarea propriei afaceri

Unitatea 29 – Capitalul

Unitatea 30 – Contracte și asigurări

DESPRE WEDDING PLANNING ACADEMY

Academia de Wedding Planning este singura institutie de training din Marea Britanie care ofera cursuri de specializare acreditate in designul si conceptul tematic al nuntilor si eveniementelor private.  La finalul cursurilor, participantii devin specialisti acreditati internationali in oragnizare de evenimente, designul evenimentelor si crearea de evenimente speciale.  Certificarile oferite de Academia de Wedding Planning sunt recunoscute de cea mai veche institutie de acreditare din Marea Britanie, Northern Council for Further Education (NCFE), cu o istorie de 150 de ani in domeniul certificarii si autorizarii compenetnetelor. Certificarile obtinute in urma cuursurilor oferite de Academia de Wedding Planning sunt recunoscute ca fiind la cel mai inalt nivel de competenta atat in Marea Britanie cat si la nivel international. Acreditarile pot fi trecute ca recomandare pe carti de vizita, site-uri personale sau proferionale, ca o dovada incontestabila a calificarii internationale a celor care au urmat cursurile Academiei. Cursurile sale sunt adaptate periodic trendurilor si noutatilor in organizarea de evenimente private. Lectorii sai sunt certificati international, cu o vasta experienta in domeniu. Academia de Wedding Planning are centre educationale in Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda si Statele Unite ale Americii.  Din 2009, cursantii Academiei de Wedding Planning pot urma sesiunile de pregatire in format online, in cadrul unui Campus Virtual. Modalitatile de predare includ fise de lucru, prezentari video, interactiune directa cu lectorul si pregatire pentru examenul de certificare.