Curs de Wedding și Event Planning

Informatii Curs

  • ONLINE  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54

Aspiraţi la o carieră în organizarea de evenimente? Fiţi cu un pas înaintea concurenţilor tăi şi specializaţi-vă la cursurile celei mai importante instituţii de event management din Marea Britanie! Urmaţi cursul de Wedding & Event planning şi veţi deveni specialist recunoscut internaţional în organizarea de nunţi şi alte evenimente.

CUI SE ADRESEAZĂ? Cursul de Wedding & Event Planning se adresează persoanelor care doresc să învețe cum să transforme pasiunea pentru planificarea, coordonarea și organizarea de nunți și alte tipuri de evenimente într-o carieră de succes. În cadrul cursului, veți învăța toate secretele unei industrii fascinante, în permanentă mișcare. Vă va dezvălui toate detaliile necesare planificării de evenimente de toate tipurile, de la nunți și botezuri la conferințe, întâlniri, evenimente sportive și caritabile, festivaluri, lansări de produse și spectacole de modă. Veți folosi cele mai moderne instrumente disponibile organizatorilor profesioniști, inclusiv software pentru planificarea și realizarea evenimentelor. Ultimele două părți ale cursului sunt dedicate noțiunilor de marketing, lansării și dezvoltării unei afaceri în domeniul organizării de evenimente. Aceste unități vă vor pregăti practic, pentru a putea lansa cu succes noul business după absolvirea cursului. 

DURATA CURSULUI : Parcurgerea materiei durează aproximativ 6 luni, însă aveți la dispoziție până la 2 ani pentru a o parcurge în ritmul stabilit de dumneavoastră, cu sprijinul unui trainer dedicat.

LIMBA DE PREDARE : ENGLEZA 

DESCARCA O MOSTRA A CURSULUI 


Trebuie să urmați acest curs dacă vă doriți să:

Lansați propria firmă de organizat evenimente

Le oferiți clienților servicii de event planning în diverse domenii

Creșteți șansele de angajare pe piața de event planning

Absolviți cursul cu un portofoliu pe care să îl folosiți pentru a atrage potențiali clienți și angajatori

Maximizați potențialul de a obține venituri din pasiunea dumneavoastră

Deveniți un profesionist acreditat în domeniu!

La absolvirea cursului veți obține o calificare recunoscută internațional, de Event Planner și Designer de Evenimente Speciale, o diplomă și acreditări pe care le puteți afișa pe website-ul propriu, pe cartea de vizită sau în CV.

Cursul este predat prin intermediul unui Campus Virtual interactiv, care vă permite să învățați din materiale scrise, podcasturi, lecții video, webinarii, tutoriale și multe alte resurse. Pe parcusul cursului, veți realiza periodic proiecte, astfel încât trainerul să vă poată evalua în mod constant. De asemenea, veți realiza un proiect la sfârșitul fiecărei unități a cursului, acesta oferindu-vă ocazia de a aplica toate cunoștințele acumulate pe parcursul cursului pentru realizarea unui proiect practic simulat, care vă va oferi experiență reală ca wedding sau event planner.

CUM VĂ ÎNSCRIEŢI?

Vă puteţi înscrie online la acest curs printr-un singur click:  ÎNSCRIE-TE la curs, completaţi formularul şi modalitatea de plata pentru care optaţi şi veţi primi datele de logare pentru Campusul Virtual al Academiei de Wedding Planning. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta pe adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon 0743.183.353. 

Structura cursului

Partea 1 – Structura unui eveniment

Unitatea 1 – Lumea evenimentelor

Unitatea 2 – Cum gândește un event planner?

Unitatea 3 – Crearea unui concept

Unitatea 4 – Dezvoltarea unei teme a evenimentului

Partea a 2-a – Procesul de planificare

Unitatea 5 – Etapele unui eveniment

Unitatea 6 – Bugetul de eveniment

Unitatea 7 – Locații adecvate evenimentului

Unitatea 8 – Stabilirea meniului

Partea a 3-a – Gestionarea furnizorilor

Unitatea 9 – Speakeri și entertainment

Unitatea 10 – Suport audio-video și lumini

Unitatea 11 – Deplasările și cazarea

Unitatea 12 – Cadouri corporate și merchandising

Partea a 4-a – Marketingul evenimentului

Unitatea 13 – Brandingul evenimentului și strategii de marketing

Unitatea 14 – Propuneri de eveniment

Partea a 5-a – Elemente de bază în wedding planning

Unitatea 15 – Folclor, tradiții și etichetă

Unitatea 16 – Locația și ceremonia

Unitatea 17 – Psihologia unei mirese

Unitatea 18 – Consultări cu clienții

Partea a 6-a – Echipa de planificare a nunții

Unitatea 19 – Design floral și decorativ

Unitatea 20 – Transport

Unitatea 21 – Invitații și cadouri

Unitatea 22 – Fotograf și videograf

Unitatea 23 – Catering și accesorii de închiriat pentru nuntă

Partea a 7-a – Realizarea nunții

Unitatea 24 – Colaborarea cu furnizorii pentru nuntă

Unitatea 25 – Pregătiri și management pentru ziua nunții

Partea a 8-a – Vânzări & Marketing

Unitatea 26 – Social Media & PR

Unitatea 28 – Promovarea afacerii

Partea a 9-a – Lansarea unei afaceri 

Unitatea 28 – Lansarea propriei afaceri

Unitatea 29 – Capitalul

Unitatea 30 – Contracte și asigurări

DESPRE WEDDING PLANNING ACADEMY

Academia de Wedding Planning este singura instituţie de training din Marea Britanie care oferă cursuri de specializare acreditate în designul şi conceptul tematic al nunţilor şi evenimentelor private.  La finalul cursurilor, participanţii devin specialişti acreditaţi internaţional în organizare de evenimente, designul evenimentelor şi crearea de evenimente speciale.  Certificările oferite de Academia de Wedding Planning sunt recunoscute de cea mai veche instituţie de acreditare din Marea Britanie: Northern Council for Further Education (NCFE), cu o istorie de 150 de ani în domeniul certificării şi autorizării competenţelor. Certificările obţinute în urma cursurilor oferite de Academia de Wedding Planning sunt recunoscute ca fiind la cel mai înalt nivel de competenţă, atât în Marea Britanie, cât şi la nivel internaţional. Acreditările pot fi trecute ca recomandare pe cărti de vizită, site-uri personale sau profesionale, ca o dovadă incontestabilă a calificării internaţionale a celor care au urmat cursurile Academiei. Cursurile sale sunt adaptate periodic trendurilor şi noutăţilor în organizarea de evenimente private. Lectorii săi sunt certificaţi internaţional, cu o vastă experienţă în domeniu. Academia de Wedding Planning are centre educaţionale în Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda şi Statele Unite ale Americii.  Din 2009, cursanţii Academiei de Wedding Planning pot urma sesiunile de pregătire în format online, în cadrul unui Campus Virtual. Modalitîţile de predare includ fise de lucru, prezentări video, interacţiune directă cu lectorul şi pregătire pentru examenul de certificare.