Curs de Event Planning

Informatii Curs

  • ONLINE  vezi harta
  • 0743.183.353 / 021.337.23.54

Învaţă de la cei mai buni specialişti în event planning cum să organizezi evenimente corporate la scara internaţională. Vei învăţa de la cei mai buni lectori ai Academiei de Wedding Planning din Londra cum să pui în scenă concepte de eveniment şi cum să creezi strategii care să te promoveze ca specialist în domeniu. La finalul cursului vei deveni un profesionist atestat internaţional în event planning, cu o diplomă recunoscută de cele mai importante instituţii din lume.

CUI SE ADRESEAZĂ? Cursul de Event Planning se adresează persoanelor care vor să transforme planificarea și organizarea de evenimente într-o carieră de succes. În cadrul cursului, veți învăța să organizați festivaluri, spectacole de modă, lansări de produse, conferințe, premieri, gale și o mulțime de evenimente corporate.

DURATA CURSULUI : Este un curs intensiv, materia putând fi parcursă în 12 săptămâni, însă aveți la dispoziție un an pentru a o parcurge în ritmul stabilit de dumneavoastră.

LIMBA DE PREDARE : ENGLEZA 

DESCARCA O MOSTRA A CURSULUI 


Trebuie să urmați acest curs dacă vă doriți să:

Profesați ca Event Planner

Creșteți șansele de angajare în domeniul organizării de evenimente

Maximizați potențialul de a obține venituri din pasiunea dumneavoastră

Deveniți event designer acreditat

La absolvirea cursului veți obține o calificare recunoscută internațional, de Event Planner și Designer de Evenimente Speciale, o diplomă și acreditări pe care le puteți afișa pe website-ul propriu, pe cartea de vizită sau în CV.

Cursul este predat prin intermediul unui Campus Virtual interactiv, care vă permite să învățați din materiale scrise, podcasturi, lecții video, webinarii, tutoriale și multe alte resurse. Pe parcusul cursului, veți realiza periodic proiecte, astfel încât trainerul să vă poată evalua în mod constant. De asemenea, veți realiza un proiect la sfârșitul fiecărei unități a cursului, acesta oferindu-vă ocazia de a aplica toate cunoștințele acumulate pe parcursul cursului pentru realizarea unui proiect practic simulat, care vă va oferi experiență reală ca event planner.

CUM MA INSCRIU?

Te poţi înscrie online la acest curs printr-un singur click: ÎNSCRIE-TE la curs, completează formularul şi modalitatea de plată pentru care optezi şi în maxim 24 de ore vei primi datele de logare pentru Campusul Virtual al Academiei de Wedding Planning. Pentru mai multe detalii ne poţi contacta pe adresa de email cursuri@cbmanagement.ro sau la telefon 0743.183.353. 

Structura cursului

Partea 1 – Structura unui eveniment

Unitatea 1 – Lumea evenimentelor

Unitatea 2 – Cum gândește un event planner?

Unitatea 3 – Crearea unui concept

Unitatea 4 – Dezvoltarea unei teme a evenimentului

Partea a 2-a – Procesul de planificare

Unitatea 5 – Etapele unui eveniment

Unitatea 6 – Bugetul de eveniment

Unitatea 7 – Locații adecvate evenimentului

Unitatea 8 – Stabilirea meniului

Partea a 3-a – Furnizorii

Unitatea 9 – Speakeri și entertainment

Unitatea 10 – Suport audio-video și lumini

Unitatea 11 – Deplasările și cazarea

Unitatea 12 – Cadouri corporate și merchandising

Unitatea 13 – Tehnologia evenimentului

Partea a 4-a – Logistica evenimentului

Unitatea 14 – Coordonarea unei echipe

Unitatea 15 – Pregătirea pentru eveniment

Unitatea 16 – Desfășurarea evenimentului și evaluarea post-eveniment

DESPRE WEDDING PLANNING ACADEMY

Academia de Wedding Planning este singura instituţie de training din Marea Britanie care oferă cursuri de specializare acreditate în designul şi conceptul tematic al nunţilor şi evenimentelor private.  La finalul cursurilor, participanţii devin specialişti acreditaţi internaţional în organizare de evenimente, designul evenimentelor şi crearea de evenimente speciale.  Certificările oferite de Academia de Wedding Planning sunt recunoscute de cea mai veche instituţie de acreditare din Marea Britanie: Northern Council for Further Education (NCFE), cu o istorie de 150 de ani în domeniul certificării şi autorizării competenţelor. Certificările obţinute în urma cursurilor oferite de Academia de Wedding Planning sunt recunoscute ca fiind la cel mai înalt nivel de competenţă, atât în Marea Britanie, cât şi la nivel internaţional. Acreditările pot fi trecute ca recomandare pe cărti de vizită, site-uri personale sau profesionale, ca o dovadă incontestabilă a calificării internaţionale a celor care au urmat cursurile Academiei. Cursurile sale sunt adaptate periodic trendurilor şi noutăţilor în organizarea de evenimente private. Lectorii săi sunt certificaţi internaţional, cu o vastă experienţă în domeniu. Academia de Wedding Planning are centre educaţionale în Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda şi Statele Unite ale Americii.  Din 2009, cursanţii Academiei de Wedding Planning pot urma sesiunile de pregătire în format online, în cadrul unui Campus Virtual. Modalitîţile de predare includ fise de lucru, prezentări video, interacţiune directă cu lectorul şi pregătire pentru examenul de certificare.