Campania

Informatii Curs

Acum poti face plata si in rate!

Creative Business Management lanseaza o provocare firmelor din domeniul agriculturii. Va propunem sa sponsorizati educatia unui fermier iar el va putea afla toate detaliile despre produsele companiei in mod direct, pe parcursul desfasurarii trainingului. Ce trebuie sa faceti? 

DACA ESTI COMPANIE:

PASUL 1: Selectati o lista de fermieri sau parteneri care au nevoie de pregatire in domeniul agriculturii. Ne furnizati numele lor si datele de contact iar noi le vom trimite o invitatie de participare gratuita la curs in numele companiei dumneavoastra. Dupa ce obtinem confirmarea de participare din partea cursantilor, compania achita costul cursului in numele lor.

PASUL 2: Gasim impreuna utilitatea produselor companiei pentru domeniul studiat si le inseram in mapele de curs. La final cursantii vor primi o diploma de participare personalizata cu mentiunea numelui partenerului.

PASUL 3: Beneficiarii cursului obtin o diploma certificata in agricultura si informatii detaliate despre produsele companiei.

DACA ESTI FERMIER 

Trimite acest link furnizorilor tai. Unii dintre ei ar putea fi deja parteneri in campanie si te vei putea inscrie in lista beneficiarilor de cursuri gratuite.

Campania „Sponsorizeaza educatia unui fermier” se va lansa in cadrul targului de agricultura Indagra din perioada 29 octombrie - 2 noiembriesi se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa isi pormoveze produsele in cadrul trainingurilor din domeniul agriculturii oferite de agentie.

Primul curs disponibil in acest format va incepe in data de 31 octombrie si va avea ca tema pregatirea profesionala in domeniul agriculturii ecologice. Participantii la acest curs vor putea obtine o diploma acreditata de „Operator in ferme ecologice mixte”, domeniu aflat intr-o continua crestere in Romania. Cursul se va desfasura pe o perioada de 4 zile si va avea ca scop prezentarea informatiilor de baza in domeniul agriculturii ecologice, pornind de la procesul de certificare pana la aspecte legate de cresterea animalelor si cultura plantelor in sistem ecologic. La finalul cursului participantii vor putea vizita o ferma ecologica pentru a urmari modalitatea de aplicare a notiunilor tehnice dobandite in timpul cursului. Cursurile sunt sustinute de lectori cu experienta in domeniul agriculturii ecologice si se bazeaza pe exemple concrete din activitatea acestora.

Costul unei sesiuni de formare este de 800 de lei iar pentru inscrierile la cursul din perioada 31 octombrie si 3 noiembrie participantii la Indagra vor beneficia de o reducere de 20%.  Pentru mai multe detalii despre campanie ne puteti scrie pe adresa office@cbmanagement.ro sau la telefon 0742.007.159